wie zijn wij

Vreeken Groep is een klantgerichte organisatie, gericht op bouwmanagement en opgericht in 2005. Wij zijn een toegankelijk bedrijf, gehuisvest in het centrum van Maarssen. Onze focus is gericht op de wensen van de klant, waarbij wij onze ervaring en kennis op een transparante en efficiënte wijze inzetten.

Vreeken Groep heeft sinds haar oprichting diverse kleine tot middelgrote projecten begeleid, met name in de utilitaire bouw (scholen en kantoren) maar ook in de woningbouw sector.

Wij zijn een bouwmanagementbureau dat het bouwproces en beheer van vastgoed voor haar klanten op een inzichtelijke wijze begeleidt. Wij willen daarbij de bebouwde leefomgeving verduurzamen en naar een hoger niveau brengen. Onze werkzaamheden en managementprocessen zijn zichtbaar en meetbaar.

waar staan wij voor (Missie)

Wij begeleiden op een open en inzichtelijke wijze bouwplanvorming, het bouwproces en het beheer van vastgoed. Wij streven daarbij om de bebouwde leefomgeving te verduurzamen, naar een hoger niveau te brengen en het proces en onszelf steeds verder te verbeteren.

waar gaan wij voor (Visie)

Vreeken Groep wil zich ontwikkelen tot een gerenomeerd bouwmanagement en adviesorganisatie met een stevige marktpositie in verschillende werkvelden van de bouw- en vastgoedsector.

Team

Robert Huizinga

bedrijfsleider
lees meer

Bart Stuijt

projectleider
lees meer

Frank Breedeveld

projectleider
lees meer

Han Vreeken

adviseur
lees meer

Jan Vrakking

beheermanager
lees meer

Bert Kruis

manager operationeel vastgoed
lees meer

Junior projectleider

meer informatie

Stagiair

meer informatie

Open sollicitatie mogelijk

neem contact op