vereniging van eigenaren

U als bewoner of als bestuurder van uw VvE kunt gebruik maken van onze ondersteunende diensten die wij hebben ondergebracht in ons Vereniging van Eigenaren Basispakket. Ons basispakket bestaat uit het bestuurlijk, administratief en financieel beheer van uw VvE. De onderdelen van het basispakket kunnen geheel naar uw wens worden ingericht.

Het technisch en facilitair beheer van uw VvE vastgoed kan ook door ons worden verzorgd. Een storingsdienst service en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan zijn een onderdeel van deze dienstverlening.

Binnen ons basispakket valt het bestuurlijk, administratief en financieel beheer. Indien gewenst kan het technisch beheer ook door ons uitgevoerd worden.

Hieronder valt o.a. het behandelen van alle aangelegenheden die verband houden met het zogenaamde dagelijks onderhoud m.b.t. de gemeenschappelijke gedeelten en voorzieningen en het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan.

Het dienstenpakket kan geheel naar eigen wens ingericht worden en losse pakketten zijn beschikbaar. Neem contact met ons op over eventuele vragen.  

onderwijs

Projectmanagement is de kern van de werkwijze binnen de Vreeken Groep.

overheid

Vreeken Groep levert dienstverlening aan organisaties die vastgoed gebruiken of beheren en dit willen uitbesteden.

commercieel vastgoed

Onder te verdelen in Advies Management, Interim Management en Infra Management.

v.v.e.

Onder te verdelen in Advies Management, Interim Management en Infra Management.